Tilmelding og holdbeskrivelser

Ønsker du at se en holdbeskrivelse og/eller tilmelde dig selv eller dit barn på et af nedenstående hold, klikker du blot på det pågældende hold og følger anvisningerne i skærmens højre side.
Husk du kan navigere imellem holdgrupperne via de blå grupper i venstre side.

Handelsbetingelser

Hvis du vil se og udskrive handelsbetingelserne:
Tryk på ikonet "Handelsbetingelser"
og tryk herefter: CTRL+P 

Tilmelding til efterårssæsonen 2019


Efterårssæsonen løber fra august til december 2019.

Der bliver åbnet op for tilmelding i følgende rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere: der er sendt link/kode til trænere 
  2. Tilmelding for medlemmer: 3/6 kl 21:00 (der lukkes igen 11/6 om aftenen)
  3. Tilmelding for NYE medlemmer: 12/6 kl. 18:00

Skabeloner

Sådan fungerer vores tilmeldingssystem
Klik på det hold, som du gerne til tilmelde dig eller dit barn på
  • I højre side kan du se antal ledige pladser, eller om der er venteliste. Der kan også stå, hvor mange pladser som i øjeblikket er reserveret.
  • Klikker du på ”Tilmeld” har du ca. 8 minutter til at gøre din tilmelding færdig. I denne periode figurerer du som havende reserveret en plads – ganske som når du bestiller koncertbilletter over nettet.
  • Tilmelder du dig, hvor fx de sidste 2 ledige pladser er ”reserveret”, vil du komme på venteliste. Bliver en af disse tilmeldinger ikke gjort færdige inden for de 8 minutter, hvor de er reserverede, vil du modtage en mail om, at du nu er kommet på hold. Her fra har du 48 timer til at betale for din tilmelding – ellers går pladsen til den næste på ventelisten.
  • Personer på venteliste vil blive tilbudt plads på hold i den rækkefølge, som de er kommet på ventelisten, og det sker helt automatisk af systemet.
Har du spørgsmål til hold, tilmeldinger eller lignende, er du altid velkommen til at kontakt svømmeklubben. »se bestyrelsens opgaver/ansvarsområder 

Svømmeklubben Koral drives af frivillige, som gør deres bedste for, at så mange børn og voksne kan lære at svømme og få så mange gode vandoplevelser som muligt. Og vi tager altid gerne imod nye frivillige
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191