Konkurrenceafdeling


Talenthold, stort bassin (fra ca. 10 år) 

For at komme på holdet skal man have godkendelse af Træneren. Dette hold er tilpasset de børn, der vil lidt mere med svømningen. Træningsdistancen ligger mellem 1000 og 1500 meter og der vil blive stillet større krav til deres tekniske kunnen. Vi kommer igennem samtlige stilarter; crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly, men med kravene tilpasset den enkelte svømmer. Der arbejdes videre på finpudsning af startspring, vendinger og vejrtrækning. Derudover vil der blive arbejdet med bjergning og ”hvordan redder jeg mig selv” samt dykning. Der er stadig plads til fri leg til slut i lektionen på ca. 5-10 minutter. Svømmerne vil blive tilbudt deltagelse i relevante stævner. Som forældre skal man regne med aktiv deltagelse ved kørsel, official kurser, fungerer som official ved stævner, kørsel mv.

Konkurrencehold, stort bassin (fra ca. 10 år) 

Svømmeren skal have licens i Koral for at svømme i Koral. Dette hold er tilpasset de børn, der vil lidt mere med svømningen. Træningsdistancen ligger mellem 1000 og 1500 meter og der vil blive stillet større krav til deres tekniske kunnen. Vi kommer igennem samtlige stilarter; crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly, men med kravene tilpasset den enkelte svømmer. Der arbejdes videre på finpudsning af startspring, vendinger og vejrtrækning. Derudover vil der blive arbejdet med bjergning og ”hvordan redder jeg mig selv” samt dykning. Der er stadig plads til fri leg til slut i lektionen på ca. 5-10 minutter. Svømmerne vil blive tilbudt deltagelse i relevante stævner. Som forældre skal man regne med aktiv deltagelse ved kørsel, official kurser, fungerer som official ved stævner, kørsel mv.

Elitehold, stort bassin (fra ca. 10 år) 

Svømmeren skal have licens i Koral for at svømme i Koral. Der arbejdes med børn/unge der gerne vil med til flere stævner. Man udtages til dette hold af trænerne. Svømmerne svømmer naturligvis på langs i det store bassin og på holdet vil der blive stillet store krav til svømmernes tekniske kunnen. Det vil være masser af fejlretning af svømme discipliner samt stor fokus på starter og vendinger. Der er større krav til mødepligt og meget mere fysisk træning i vand såvel som på land. Der trænes hovedsageligt til stævner. Målet med konkurrenceholdet er, at den enkelte svømmer igennem trænings- og konkurrencesituationer, tilegner sig færdigheder i de enkelte svømmearter og forbedrer sig imod den enkeltes maksimal ydergrænse i svømmearterne, samt deltage i det sociale sammenhold og derved styrke fællesskabet og klubben. Som forældre skal man regne med aktiv deltagelse ved kørsel, official kurser, fungerer som official ved stævner, kørsel mv.

Triatlon, stort bassin (fra ca. 15 år) 

Holdet for triatleter der gerne vil optimere deres svømning. Der undervises derfor primært i crawl. Her er plads til både motions triatleter, der gerne vil undervises i crawl og fejlrettes, samt til dem der "bare" vil svømme "meter" Holdet er også for den erfarende svømmer der har lyst til at holde formen vedlige. 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted