Konkurrenceafdeling

Talenthold, stort bassin (fra ca. 10 år) 

For at komme på holdet skal man have godkendelse af Træneren. Dette hold er tilpasset de børn, der vil lidt mere med svømningen. Træningsdistancen ligger mellem 1000 og 1500 meter og der vil blive stillet større krav til deres tekniske kunnen. Vi kommer igennem samtlige stilarter; crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly, men med kravene tilpasset den enkelte svømmer. Der arbejdes videre på finpudsning af startspring, vendinger og vejrtrækning. Derudover vil der blive arbejdet med bjergning og ”hvordan redder jeg mig selv” samt dykning. Der er stadig plads til fri leg til slut i lektionen på ca. 5-10 minutter. Svømmerne opfordres til at deltage i klubmesterskaberne samt evt. andre relevante stævner.
 

Konkurrencehold, stort bassin (fra ca. 10 år) 

Svømmeren skal have licens i Koral for at svømme i Koral. Dette hold er tilpasset de børn, der vil lidt mere med svømningen. Træningsdistancen ligger mellem 1000 og 1500 meter og der vil blive stillet større krav til deres tekniske kunnen. Vi kommer igennem samtlige stilarter; crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly, men med kravene tilpasset den enkelte svømmer. Der arbejdes videre på finpudsning af startspring, vendinger og vejrtrækning. Derudover vil der blive arbejdet med bjergning og ”hvordan redder jeg mig selv” samt dykning. Der er stadig plads til fri leg til slut i lektionen på ca. 5-10 minutter. Svømmerne opfordres til at deltage i klubmesterskaberne samt evt. andre relevante stævner. Forældre opfordres til at deltage aktivt på holdet ved at kører til stævner, deltage i officialkurser.
 

Elitehold, stort bassin (fra ca. 10 år) 

Svømmeren skal have licens i Koral for at svømme i Koral. Der arbejdes med børn/unge der gerne vil med til flere stævner. Man udtages til dette hold af trænerne. Svømmerne svømmer naturligvis på langs i det store bassin og på holdet vil der blive stillet store krav til svømmernes tekniske kunnen. Det vil være masser af fejlretning af svømme discipliner samt stor fokus på starter og vendinger. Der er større krav til mødepligt og meget mere fysisk træning i vand såvel som på land. Der trænes hovedsageligt til stævner. Målet med konkurrenceholdet er, at den enkelte svømmer igennem trænings- og konkurrencesituationer, tilegner sig færdigheder i de enkelte svømmearter og forbedrer sig imod den enkeltes maksimal ydergrænse i svømmearterne, samt deltage i det sociale sammenhold og derved styrke fællesskabet og klubben. Når den enkelte opnår tider i konkurrence der berettiger til nål, skal denne udleveres til svømmeren. Som forældre opfordres man til at deltager aktivt såsom deltager i official kurser.
 

Efterskolehold, stort bassin (fra ca. 14 år) 

Holdet er for Elite- og Konkurrence svømmere der er på efterskole og stadig gerne vil svømme i det omfang de kan og stadig stille op til klubmesterskab, og andre stævner.

 

Tilmelding til forårssæsonen 2021


Der vil blive åbnet op for tilmelding i følgende rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere - søndag 22/11. Der udsendes mail med link og password til trænere. Der lukkes igen fredag 27/11 kl 20:00
  2. Tilmelding for medlemmer - søndag 29/11 kl 20:00. Der lukkes igen fredag 4/12 kl 20:00 
  3. Tilmelding for NYE medlemmer - mandag 7/12 kl 20:00.
Vi forbeholder os ret til ændringer, så følg med her på hjemmesiden.
 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191