FAQ

- Hvis kontingentet på de 2 hold er det samme, og der er plads på det hold du vil flyttes til, kan du skrive til holdinfo@koral-svom.dk med dit ønske om holdskift.
- Hvis kontingenterne er forskellige, skal du tilmelde dig det nye hold på vores hjemmeside, og derefter skrive til kasserer@koral-svom.dk , for at få tilbagebetalt kontingent for det hold du flyttes fra.
- Man er velkommen til at prøve et hold, men man skal tilmelde sig og betale kontingent via vores hjemmeside først. Hvis du så alligevel ikke ønsker at gå på holdet, skriver du til kasserer@koral-svom.dk, hvorefter vi tilbagebetaler kontingentet.
 
- Se under fanen 'værd at vide' --> 'Glemte sager'
- Ja, det må du gerne hvis den er i behandling.
- Du spørger efter en ny på tilmeldingssiden - gerne i god tid. 
- Trænerne sørger for at rykke de kvalificerede svømme op på disse hold. Tag derfor fat i din træner, for at høre hvad udsigterne er. 
- Ja, dit barn/baby skal have en badeble på indtil han/hun er renlig. 
- Kontakt straks træneren, så vurderer de om bassinet skal lukkes af i en periode. 
- Helst ikke, da det hindrer barnet i at bruge armene motorisk korrekt. 
- Nej, det må man ikke. Der er stor risiko for, at det ikke kun er dit eget barn som kommer med på billedet. Spørg evt. træneren til råds, så kan I finde en løsning sammen. 
- Ja, de første to- og den sidste træningstime i sæsonen. Forældrerne henvises derudover til at opholde sig i forhallen/klublokalet. Det giver den bedste undervisning for børn og trænere. 
- Nej ikke hvis du skyller håret inden du hopper i vandet. Vi anbefaler at piger med langt hår bruger elastik til at samle håret. 
infoblock.js.jtxt (4.2 Kb)
Svømmeklubben Koral
Gesagervej
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted