Voksen svømning

Havfruer og Vandmænd (begynder voksne),  lille bassin (fra ca. 18 år) 

Holdet er for voksne, der er vandskræk, eller bare ikke er gode til at svømme. Det, du først vil lære, er at blive fortrolige med vandet. Når du er det, vil vi begynde med at svømme brystsvømning. Der arbejdes med vandtilvænning og tryghed. Med tiden bliver du også indtroduceret til andre svømme arter, såsom høj og lav rygsvømning, brystsvømning og crawl. I svømmehallen har vi mange hjælpemidler, som også vil kunne hjælpe dig. Hvad der bruges, kommer an på, hvad du skal lære. Du kan trygt melde dig på holdet.
 

Letøvede voksne, stort bassin (fra ca. 18 år) 

Der arbejdes med at få voksne til at svømme længere distancer. Der trænes i tre stilarter: bryst, ryg og crawl. Der arbejdes med at opnå en god fortrolighed med de enkelte stilarter. Desuden arbejdes der med vejrtrækning og distance svømning. Der arbejdes også med forskellige balance- og styrkeøvelser i vandet, som kan være med til både at øge trygheden i vandet samt evnen til at bevæge, vende og dreje sig i vandet. Det tages hul på udspring fra kant og dykning. Iforbindelse med sæsonstart kan svømmes på tværs i den lave ende, såfremt der er behov for det. På denne måde opnår svømmerne en større fortrolighed med vandet inden der svømmes ud på det dybe. Undervisningen foregår med udgangspunkt i den lave ende, så svømmere, der endnu ikke er trygge ved den dybe ende, fortsat kan være med. 
 

Øvede voksne, stort bassin (fra ca. 18 år)

Der arbejdes med at få voksne til at svømme længere distancer. Der trænes i tre stilarter: bryst, ryg og crawl. Der arbejdes med at opnå en god fortrolighed med de enkelte stilarter. Desuden arbejdes der med vejrtrækning og distance svømning. Der arbejdes også med forskellige balance- og styrkeøvelser i vandet, som kan være med til både at øge trygheden i vandet samt evnen til at bevæge, vende og dreje sig i vandet. Det tages hul på udspring fra kant og dykning. Undervisningen foregår med udgangspunkt i den dybe ende.
 

Triatlon svømmetræning, stort bassin (fra ca. 15 år) 

Holdet for triatleter der gerne vil optimere deres svømning. Der undervises derfor primært i crawl. Her er plads til både motions triatleter, der gerne vil undervises i crawl og fejlrettes, samt til dem der " bare " vil svømme " meter ". Holdet er også for den erfarende svømmer, der har lyst til at holde formen vedlige. Tidspunktet for holdet er valgt for at muliggøre krydstræning. Dette aftales dog internt på holdet.

 

Tilmelding til efterårssæson 2020


Efterårssæsonen løber fra august til december 2020.

Der bliver åbnet op for tilmelding i følgende rækkefølge:
1) Tilmelding for trænere: der bliver sendt link/kode til trænere den 24/5 og der lukkes igen 29/5 kl 20:00
2) Tilmelding for medlemmer: 1/6 kl 20:00. Der lukkes igen 5/6 kl 20:00
3) Tilmelding for NYE medlemmer: 8/6 kl. 20:00

Vi forbeholder os ret til ændringer, så følg med her på hjemmesiden.

 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191