Voksen svømning

Havfruer & vandmænd (begynder voksne)

Alder: 18+

Tid: 45 min

Lille bassin

Antal: 12

Forudsætning: Voksne med vandskræk eller som ikke er gode til at svømme

Holdet er for voksne, der er vandskræk, eller bare ikke er gode til at svømme. Det, du først vil lære, er at blive fortrolige med vandet. Når du er det, vil vi begynde med at svømme brystsvømning. Der arbejdes med vandtilvænning og tryghed. Med tiden bliver du også introduceret til andre svømme arter, såsom høj og lav rygsvømning, brystsvømning og crawl. I svømmehallen har vi mange hjælpemidler, som også vil kunne hjælpe dig. Hvad der bruges, kommer an på, hvad du skal lære. Du kan trygt melde dig på holdet.

 

Let Øvet

Alder: 18+

Tid: 45 min

Stort bassin

Antal: 16

Forudsætning: at have mod og lyst til at svømme i det store bassin

Der arbejdes med at få voksne til at svømme længere distancer. Der trænes i tre stilarter: bryst, ryg og crawl. Der arbejdes med at opnå en god fortrolighed med de enkelte stilarter.

Desuden arbejdes der med vejrtrækning og distance svømning. Der arbejdes også med forskellige balance- og styrkeøvelser i vandet, som kan være med til både at øge trygheden i vandet samt evnen til at bevæge, vende og dreje sig i vandet.

Det tages hul på udspring fra kant og dykning. I forbindelse med sæsonstart kan svømmes på tværs i den lave ende, såfremt der er behov for det. På denne måde opnår svømmerne en større fortrolighed med vandet inden der svømmes ud på det dybe. Undervisningen foregår med udgangspunkt i den lave ende, så svømmere, der endnu ikke er trygge ved den dybe ende, fortsat kan være med. 

 

 

 

 

 


 

 

 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted