Vejle Brand

Så bliver det ikke nemmere at støtte Svømmeklubben KoralUnder overskriften ” Vi kan hverken binde eller svømme en butterfly. Lad os i stedet give dig et
tilbud på dine forsikringer”
  har Svømmeklubben Koral indgået en aftale med forsikringsselskabet Vejle Brand


En aftale der betyder, at du nu på en let måde kan støtte Svømmeklubben økonomisk samtidig med, at du også selv får noget ud af det. Du kan læse om aftalen her under.
Vejle Brand g/s støtter Svømmeklubben Koral
Vejle Brand g/s har valgt at indgå i et samarbejde med Svømmeklubben Koral - og det er en fordel for jer!
 
Dine fordele
Booker og afholder du et møde med den lokale assurandør fra Vejle Brand g/s, så kvitterer vi med et tilskud på 300 kr. inkl. moms til foreningen. Vælger du efterfølgende at acceptere tilbuddet og blive kunde hos Vejle Brand g/s kvitterer vi med et tilskud på yderligere 300 kr. inkl. moms.*
 
Dit . mit . vores
Vejle Brand g/s er et lokalt forankret og kundeejet gensidigt forsikringsselskab. Det har vi været siden 1841 og det har vi planer om at blive ved med.
 
Vi er bygget på andelstankegangens principper. Det betyder, at vi altså er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker med et forsikringsbehov – og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden.
 
Vejle Brand g/s støtter en lang række foreninger, klubber og lokale aktiviteter. Vi synes, det er naturligt, at vi også bidrager til at fastholde aktiviteter i lokalsamfundene, og på den måde er med til at støtte, dér hvor kunderne har deres daglige aktiviteter i form af sport og andre fritidsinteresser.
 
Hos Vejle Brand g/s har vi kun kunder fra lokalområdet. Vi er således lokalt forankrede – og det er vores forsikringspriser også. Det er nemlig forholdene i lokalområdet, som bestemmer vores prisniveau - og det giver dig fordele som kunde.
 
Det er derfor, vi kalder Vejle Brand g/s for ”Dit . mit . vores”
 
Book dit møde på https://www.vejlebrand.dk/koralsvoemmeklub

Aftalen løber indtil videre til 1. juni 2017.
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191