Vandsport

Challenge hold, stort bassin (Teenagere) 

Holdet er primært for teenagere. For den øvede svømmer der svømmer for motionen og hyggens skyld. Der svømmes 1000 - 1500 meter pr gang. Der vil være fælles undervisning i de forskellige discipliner. Der arbejdes videre på finpudsning af startspring, vendinger og vejrtrækning. Vi træner også til bassinprøve. Man tilbydes at deltage i Korals klubmesterskab. Vi laver forskellige alternative aktiviteter i vand som f.eks. " topedo-kamp eller vandpolo. Challenge er udviklet til de svømmere, der synes det er sjovt at være aktiv i vandet, men ikke har lyst til at svømme konkurrencesvømning. 

Forældre og børn (1-12 år i begge bassiner)

Dette hold er til jer, der ønsker at lave noget sammen som familie. I kan samtidig lære jeres børn at blive trygge ved og kunne begå sig i vandet. Her får man lov til alle at være i vandet og nyd familiens fællesskab.

Vi vil hver gang have en masse aktiviteter med, som I som familie skal lave. Hver gang vil vi have forskellige fokuspunkter fra elementerne i svømning. Det kan være alt fra hop i vandet, balance på noget, kravle op på noget, svømme med ben, svømme med arme, dykke, flyde eller forskellige lege. Man er som forældre med i vandet og er en aktiv del af sine børns svømning, da det er noget, man gør sammen med sin familie. Vi håber at se rigtig mange familier.

 

Tilmelding til efterårssæsonen 2021


Trods den ultrakorte varsel om at svømmehallen alligevel ikke skal renoveres i efteråret er svømmeklubben nu klar til at åbne for tilmelding til en efterårssæson. 

Tilmelding kommer til at foregå i denne rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere starter fredag 25/6 (I får kodeord tilsendt på mail). Lukker tirsdag 29/6 kl 20:00
  2. Tilmelding for medlemmer starter torsdag 1/7 kl 19:00 og lukker igen lørdag 10/7 kl 12:00
  3. Tilmelding for NYE medlemmer starter søndag 11/7 kl 19:00
Følg med her på hjemmesiden og på vores Facebook side for eventuelle opdateringer.


 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191