Børn med mor eller far

Småbørn med far eller mor, lille bassin (ca. 2-3 år)

Der arbejdes med at lade børnene blive mere selvstændige i vandet, og stræber mod, at de sidst på sæsonen går i vandet uden forældre. Der vil være forskellige lege, hvor barnet selv dypper hovedet, hopper i fra kanten, flyder, ruller i vandet og selv begynder at svømme lidt.
 

Begynderbørn m/voksen, stort bassin (fra ca. 7 år)

Dette hold er en enestående chance for voksne for at gå til svømmeundervisning med børn. Der laves mange øvelser, hvor samarbejdet mellem voksen og barn trænes og indimellem også øvelser, hvor det er ”børnene mod de voksne”. Der lægges stor vægt på vandtilvænning og at børnene er trygge i bassinet. De voksne skal være indstillet på at svømme med og efterhånden som børnene lærer at klare sig selv i vandet, deltager de voksne mindre og mindre. Der sker en gradvis løsrivelse fra de voksne. Fortroligheden med det store bassin øges og børnene lærer at dykke på bunden i den lave ende, lave hovedspring i den dybe ende og springe fra skammel og vippe, træde vande osv. Børnene svømmer typisk på tværs i den lave ende af det store bassin, men kommer naturligvis også ud i den dybe ende. Man arbejder med crawl, rygcrawl. Der bruges ofte svømmefødder i undervisningen. Delfinsvømning vil blive introduceret.

 

Tilmelding til efterårssæsonen 2021


Trods den ultrakorte varsel om at svømmehallen alligevel ikke skal renoveres i efteråret er svømmeklubben nu klar til at åbne for tilmelding til en efterårssæson. 

Tilmelding kommer til at foregå i denne rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere starter fredag 25/6 (I får kodeord tilsendt på mail). Lukker tirsdag 29/6 kl 20:00
  2. Tilmelding for medlemmer starter torsdag 1/7 kl 19:00 og lukker igen lørdag 10/7 kl 12:00
  3. Tilmelding for NYE medlemmer starter søndag 11/7 kl 19:00
Følg med her på hjemmesiden og på vores Facebook side for eventuelle opdateringer.


 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191