Børn med mor eller far

Småbørn med far eller mor, lille bassin (ca. 2-3 år)

Der arbejdes med at lade børnene blive mere selvstændige i vandet, og stræber mod, at de sidst på sæsonen går i vandet uden forældre. Der vil være forskellige lege, hvor barnet selv dypper hovedet, hopper i fra kanten, flyder, ruller i vandet og selv begynder at svømme lidt.
 

Begynderbørn m/voksen, stort bassin (fra ca. 7 år)

Dette hold er en enestående chance for voksne for at gå til svømmeundervisning med børn. Der laves mange øvelser, hvor samarbejdet mellem voksen og barn trænes og indimellem også øvelser, hvor det er ”børnene mod de voksne”. Der lægges stor vægt på vandtilvænning og at børnene er trygge i bassinet. De voksne skal være indstillet på at svømme med og efterhånden som børnene lærer at klare sig selv i vandet, deltager de voksne mindre og mindre. Der sker en gradvis løsrivelse fra de voksne. Fortroligheden med det store bassin øges og børnene lærer at dykke på bunden i den lave ende, lave hovedspring i den dybe ende og springe fra skammel og vippe, træde vande osv. Børnene svømmer typisk på tværs i den lave ende af det store bassin, men kommer naturligvis også ud i den dybe ende. Man arbejder med crawl, rygcrawl. Der bruges ofte svømmefødder i undervisningen. Delfinsvømning vil blive introduceret.

 

Tilmelding til forårssæsonen 2021


Der vil blive åbnet op for tilmelding i følgende rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere - søndag 22/11. Der udsendes mail med link og password til trænere. Der lukkes igen fredag 27/11 kl 20:00
  2. Tilmelding for medlemmer - søndag 29/11 kl 20:00. Der lukkes igen fredag 4/12 kl 20:00 
  3. Tilmelding for NYE medlemmer - mandag 7/12 kl 20:00.
Vi forbeholder os ret til ændringer, så følg med her på hjemmesiden.
 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191