Børn - Begynder

Begynderbørn, lille bassin (fra ca. 5 år)

På begynderbørn i lille (mellem) bassin fortsætter vi med at undervise børnene i crawl og rygcrawl. Vi øver både benene for sig selv og sammensat. Vi begynder på, at lære børnene vejrtrækning ved crawl. Vi snuser til ”delfinsvømning” og lærer at springe i vandet på benene fra kanten af. Vi laver øvelser, hvor børnene lærer at dykke efter ting på bunden samt balanceøvelser. Vi forsøger at komme fra kant til kant uden at røre bunden. Vi prøver at svømme med svømmefødder. De fleste på holdet bruger svømmebælte. Enkelte børn starter med armvinger, men dem vil vi forsøge at slippe af med hurtigst muligt. Børnene svømmer typisk på den lange led i mellem bassin på dette hold.  Så vidt dette er muligt, vil børnene blive introduceret til det store bassin.
 

Nybegynderbørn, stort bassin (fra ca. 8 år) 

Dette hold er for større børn, som kan nå bunden i det mellemste bassin, men som er NYBEGYNDERE. På begynderbørn i stor bassin underviser vi børnene i crawl og rygcrawl. Vi øver både benene for sig selv og sammensat. Vi begynder på, at lære børnene vejrtrækning ved crawl. De lærer at springe i vandet på benene fra kanten af. Vi laver øvelser, hvor børnene lærer at dykke efter ting på bunden samt balanceøvelser. Vi forsøger at komme fra kant til kant uden at røre bunden. Vi prøver at svømme med svømmefødder. De fleste på holdet bruger svømmebælte. Børn, som har direkte vandskræk, bør tilmelde sig holdet med mor eller far i vandet (stort bassin).

 

Tilmelding til forårssæsonen 2021


Der vil blive åbnet op for tilmelding i følgende rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere - søndag 22/11. Der udsendes mail med link og password til trænere. Der lukkes igen fredag 27/11 kl 20:00
  2. Tilmelding for medlemmer - søndag 29/11 kl 20:00. Der lukkes igen fredag 4/12 kl 20:00 
  3. Tilmelding for NYE medlemmer - mandag 7/12 kl 20:00.
Vi forbeholder os ret til ændringer, så følg med her på hjemmesiden.
 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191