Børn - Begynder

Begynderbørn, lille bassin (fra ca. 5 år)

På begynderbørn i lille (mellem) bassin fortsætter vi med at undervise børnene i crawl og rygcrawl. Vi øver både benene for sig selv og sammensat. Vi begynder på, at lære børnene vejrtrækning ved crawl. Vi snuser til ”delfinsvømning” og lærer at springe i vandet på benene fra kanten af. Vi laver øvelser, hvor børnene lærer at dykke efter ting på bunden samt balanceøvelser. Vi forsøger at komme fra kant til kant uden at røre bunden. Vi prøver at svømme med svømmefødder. De fleste på holdet bruger svømmebælte. Enkelte børn starter med armvinger, men dem vil vi forsøge at slippe af med hurtigst muligt. Børnene svømmer typisk på den lange led i mellem bassin på dette hold.  Så vidt dette er muligt, vil børnene blive introduceret til det store bassin.
 

Nybegynderbørn, stort bassin (fra ca. 8 år) 

Dette hold er for større børn, som kan nå bunden i det mellemste bassin, men som er NYBEGYNDERE. På begynderbørn i stor bassin underviser vi børnene i crawl og rygcrawl. Vi øver både benene for sig selv og sammensat. Vi begynder på, at lære børnene vejrtrækning ved crawl. De lærer at springe i vandet på benene fra kanten af. Vi laver øvelser, hvor børnene lærer at dykke efter ting på bunden samt balanceøvelser. Vi forsøger at komme fra kant til kant uden at røre bunden. Vi prøver at svømme med svømmefødder. De fleste på holdet bruger svømmebælte. Børn, som har direkte vandskræk, bør tilmelde sig holdet med mor eller far i vandet (stort bassin).

 

Tilmelding til efterårssæsonen 2021


Trods den ultrakorte varsel om at svømmehallen alligevel ikke skal renoveres i efteråret er svømmeklubben nu klar til at åbne for tilmelding til en efterårssæson. 

Tilmelding kommer til at foregå i denne rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere starter fredag 25/6 (I får kodeord tilsendt på mail). Lukker tirsdag 29/6 kl 20:00
  2. Tilmelding for medlemmer starter torsdag 1/7 kl 19:00 og lukker igen lørdag 10/7 kl 12:00
  3. Tilmelding for NYE medlemmer starter søndag 11/7 kl 19:00
Følg med her på hjemmesiden og på vores Facebook side for eventuelle opdateringer.


 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191