Børn - Begynder

Begynderbørn, lille bassin (fra ca. 5 år)

På begynderbørn i lille (mellem) bassin fortsætter vi med at undervise børnene i crawl og rygcrawl. Vi øver både benene for sig selv og sammensat. Vi begynder på, at lære børnene vejrtrækning ved crawl. Vi snuser til ”delfinsvømning” og lærer at springe i vandet på benene fra kanten af. Vi laver øvelser, hvor børnene lærer at dykke efter ting på bunden samt balanceøvelser. Vi forsøger at komme fra kant til kant uden at røre bunden. Vi prøver at svømme med svømmefødder. De fleste på holdet bruger svømmebælte. Enkelte børn starter med armvinger, men dem vil vi forsøge at slippe af med hurtigst muligt. Børnene svømmer typisk på den lange led i mellem bassin på dette hold.  Så vidt dette er muligt, vil børnene blive introduceret til det store bassin.
 

Nybegynderbørn, stort bassin (fra ca. 8 år) 

Dette hold er for større børn, som kan nå bunden i det mellemste bassin, men som er NYBEGYNDERE. På begynderbørn i stor bassin underviser vi børnene i crawl og rygcrawl. Vi øver både benene for sig selv og sammensat. Vi begynder på, at lære børnene vejrtrækning ved crawl. De lærer at springe i vandet på benene fra kanten af. Vi laver øvelser, hvor børnene lærer at dykke efter ting på bunden samt balanceøvelser. Vi forsøger at komme fra kant til kant uden at røre bunden. Vi prøver at svømme med svømmefødder. De fleste på holdet bruger svømmebælte. Børn, som har direkte vandskræk, bør tilmelde sig holdet med mor eller far i vandet (stort bassin).

Tilmelding til Efterårssæson 2019


Efterårssæsonen løber fra august til december2019.

Der bliver åbnet op for tilmelding i følgende rækkefølge:
  1. Tilmelding for trænere: der er sendt link/kode til trænere (der lukkes igen 28/5 om aftenen)
  2. Tilmelding for medlemmer: 3/6 kl 21:00 (der lukkes igen 11/6 om aftenen)
  3. Tilmelding for NYE medlemmer: 12/6 kl. 18:00

Tilmelding og holdbeskrivelser

Ønsker du at se en holdbeskrivelse og/eller tilmelde dig selv eller dit barn på et af nedenstående hold, klikker du blot på det pågældende hold og følger anvisningerne i skærmens højre side.
Husk du kan navigere imellem holdgrupperne via de blå grupper i venstre side.

Handelsbetingelser

Hvis du vil se og udskrive handelsbetingelserne:
Tryk på ikonet "Handelsbetingelser"
og tryk herefter: CTRL+P 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 20 74 28 84