Splash N´fun

Aldersgruppe: 10+

Tid: 45 min

Stort bassin

Antal: 20

Hyppighed: 1 gang ugentligt + sociale arrangementer (efter behov)

Forudsætning: For deltagelse på holdet, stilles der krav om, at svømmeren kan svømme 100 m uden pauser og begå sig uden hjælpemidler (bælte, vinger etc.)

Beskrivelse: Splash N´fun er holdet ude begrænsninger, hvor alt er tilladt. Livredning, udspring, vandpolo, undervandsrugby, synkronsvømning, vandstunt og mange flere sjove aktiviteter i vand. Vi vil igennem sjove lege og aktiviteter indøve forskellige svømmeteknikker såsom vejrtrækning, stilarter og vendinger så man kan tilbydes deltagelse i klubbens klubmesterskab. Splash N’ fun er udviklet til de svømmere, der synes det er sjovt at være i vandet, men ikke har lyst til at svømme konkurrencesvømning.

Målsætning: Lysten til vandaktiviteter styrkes, sjove og alternative aktiviteter, fokus på socialt samvær, svømmerne skal hjælpe til med klargøring og oprydning. God atmosfære.

Yderligere kommentar: Der anbefales svømmebriller og stilles krav om hårelastik eller badehætte til svømmere med langt hår. Derudover forventes der ordentlig omgangstone både til trænere og andre svømmere.

Familiehold

Alder: alle

Tid: 45 min

Stort bassin

Antal: 30

Forudsætning:  At man har samme adresse 

Dette hold er til jer, der ønsker at lave noget sammen som familie. I kan samtidig lære jeres børn at blive trygge ved og kunne begå sig i vandet. Her får man lov til alle at være i vandet og nyd familiens fællesskab.

Vi vil hver gang have en masse aktiviteter med, som I som familie skal lave. Hver gang vil vi have forskellige fokuspunkter fra elementerne i svømning. Det kan være alt fra hop i vandet, balance på noget, kravle op på noget, svømme med ben, svømme med arme, dykke, flyde eller forskellige lege. Man er som forældre med i vandet og er en aktiv del af sine børns svømning, da det er noget, man gør sammen med sin familie. Vi håber at se rigtig mange familier.

OBS: for nyfødte og deres mor, skal sundhedsstyrelsens anbefalinger følges.


 

 

 
Svømmeklubben Koral
Gesagervej 68
8722 Hedensted
E-mail: mail@koral-svom.dk


Svømmeklubben Koral | Gesagervej 68 | 8722 Hedensted | Tlf.: 40630191